Venttiilit

Teollisuusventtiili ryhmästämme löytyy laaja valikoima erilaisia venttiileitä lähes kaikkiin käyttökohteisiinne. Alla olevassa kuvassa olevat venttiilit löytyvät heti varastostamme, tekniset tiedot saatte tästä. Viereisestä valikosta löydätte lisätietoja erityyppisistä venttiileistä, joista osa kuuluu varasto-ohjelmaamme. Laaja palloventtiiliohjelmamme sisältää erilaiset runko-ja tiivistemateriaalit. Varastoimme kierre-, hitsaus ja laippayhteisiä venttiileitä sekä näiden yhdistelmiä.

Läppäventtiiliohjelmastamme löytyy heti varastosta kumivuoratut mallit sekä teflon pesällä olevia läppäventtiileitä. Meillä on myös laaja valikoima erikoisrunko- ja tiivistemateriaaleja.

Levyluistiventtiili valikoimamme on hyvin kattava, joten löydämme ratkaisut niin kuluttaviin väliaineisiin kuin muihinkin haastaviin kohteisiin.

Laajasta ja laadukkaasta ohjelmastamme löytyvät mm. erilaiset säätö-, paineenalennus-, kumiputki-, luisti-, sekä monet erikoisventtiilit  sekä kattava valikoima instrumentointiventtiileitä.

Maailmankuuluja venttiili puolen päämiehiämme ovat mm. Bray, Belven, Jamesbury, Axel Larsson, Sistag, Jordan/Richard Industries, MARS, M-Tech, SNRI/Malbranque, Ramén.

  • Facebook
  • Linkedin

Fluidcontrol Oy on perustettu vuonna 1989. Olemme saaneet palvella Suomen teollisuutta jo 20 vuoden ajan.
Asiakaskuntamme koostuu koneenrakentajista, petrokemian-, paperi-, puu-, sellu- ja kemianteollisuudesta yleisesti.
Jalostamo- ja voimalaitostekniikka on meille tärkeä osaamisen alue. Fluidcontrol Oy tarjoaa Suomen kattavimman toimilaitevalikoiman, joten haasta meidät!

REALLY?