Moottoroitavat vaihteet

Rotork Gears valmistaa erittäin laajan valikoiman erilaisia vaihteita. IS – Sarja on todella korkealaatuinen moottoroitava vaihdemallisto.

Rotork Gears valmistaa erittäin laajan valikoiman erilaisia vaihteita. IB – Sarja on korkealaatuinen moottoroitava vaihdemallisto voidaan toki käyttää myös käsivaihteena.

Rotork Gears valmistaa erittäin laajan valikoiman erilaisia vaihteita. IW – Sarja on erittäin korkealaatuinen moottoroitava vaihdemallisto.

Rotork Gears valmistaa erittäin laajan valikoiman erilaisia vaihteita. ILG-S – Sarja mahdollistaa käsiajomahdollisuuden myös tavallisien toimilaitteiden kanssa. ILG-S – vaihde asennetaan venttiilin ja toimilaitteen väliin.

Rotork Gears valmistaa erittäin laajan valikoiman erilaisia vaihteita. ILG-D – Sarja mahdollistaa käsiajomahdollisuuden myös tavallisien toimilaitteiden kanssa. ILG-D – vaihde asennetaan venttiilin ja toimilaitteen väliin.
  • Facebook
  • Linkedin

Fluidcontrol Oy on perustettu vuonna 1989. Olemme saaneet palvella Suomen teollisuutta jo 20 vuoden ajan.
Asiakaskuntamme koostuu koneenrakentajista, petrokemian-, paperi-, puu-, sellu- ja kemianteollisuudesta yleisesti.
Jalostamo- ja voimalaitostekniikka on meille tärkeä osaamisen alue. Fluidcontrol Oy tarjoaa Suomen kattavimman toimilaitevalikoiman, joten haasta meidät!

REALLY?