Sähköiset

3. sukupolven älykäs sähkötoimilaite. IQ monikierros toimilaite antaa 14 – 3000Nm. Suuremmissa momenteissa käytetään IQ:n ja IS tai IB vaihteen yhdistelmää, jolloin päästään 40800Nm. IQ:n ja IW vaihteen yhdistelmällä saadaan neljänneskiertokäyttö maksimissaan 250000Nm.

Älykäs sähkötoimilaite, joka voidaan tarvittaessa liittää kenttäväylään. Toimilaitteen ohjelmointi voidaan tehdä selkeän näytön avulla, kämmenmikrolla tai tietokoneella.

Rotork CK on nyt saatavilla myös Suomessa. Täysin tiiviit (IP 68) toimilaitteet sopivat kaikkiin venttiileihin vaarattomissa eli ei Ex-kohteissa, kuten voimalaitoksissa, vesihuollon piirissä ja monissa muissa vaativissa paikoissa.

CVA sopii lähes kaikkiin lineaarisiin ja neljänneskierto sovelluksiin, joissa vaaditaan tarkkaa säätöä. Se tuo säästöä ja parantaa tarkkuuden ansiosta prosessin laatua ja kapasiteettia, eikä paineilmaa tarvita.

Kompakti säätötoimilaite, CVA:sta yksinkertaisempi malli.

Mekaaniset A/AWT toimilaitteet ovat yksinkertaisia, varmatoimisia ja kestäviä. Monikierros toimilaitteiden momenttialue on 14 – 3000 Nm. Vaihteen kanssa päästään 48000 Nm.

Rotork Sweden / Remote Control valmistuttaa neljänneskiertoon tarkoitetun yksinkertaisen ja kompaktin RCEL toimilaitesarja tarkkaan testatulla alihankkijalla. RCEL sarja alkaa 003 mallista (kuva).

Rotorkin neljänneskiertoon tarkoitetun yksinkertaisen ja kompaktin ROM/RBM toimilaitteen rinnalle on kehitetty ROMpak sarja. ROMpak sisältää: Paikallisohjauksen, mekaanisen ja LED asennonosoituksen ja automaattisen vaihejärjestyksen korjauksen.
  • Facebook
  • Linkedin

Fluidcontrol Oy on perustettu vuonna 1989. Olemme saaneet palvella Suomen teollisuutta jo 20 vuoden ajan.
Asiakaskuntamme koostuu koneenrakentajista, petrokemian-, paperi-, puu-, sellu- ja kemianteollisuudesta yleisesti.
Jalostamo- ja voimalaitostekniikka on meille tärkeä osaamisen alue. Fluidcontrol Oy tarjoaa Suomen kattavimman toimilaitevalikoiman, joten haasta meidät!

REALLY?