Pneumaattiset

Scotch yoke tyyppinen pneumaattinen toimilaite korkeille vääntömomenteille. Rakenne mahdollistaa kaksi erilaista momenttikäyrää, symmetrisen (S) ja epäsymmetrisen (C) ns. canted mallin.

Remote Control nykyinen Rotork Sweden tuottaa edelleen tunnettua korkealaatuista RC – sarjan toimilaitteita. Scotch yoke tyyppinen rakenne mahdollistaa kompaktin rakenteen ja tehokkaan vääntömomenttikäyrästön erilaisille venttiileiden kalustamistarpeille.

WM Toimilaite sarja on ollut Suomen markkinoilla jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Suorahammastankorakenne antaa lineaarisen momentin ulostulon 21 Nm:stä aina 4500 Nm:n asti. Toimilaitteita on saatavilla sekä kaksitoimisia että jousipalautteisia malleja.

BRAY Toimilaite sarja on suorahammastankorakenteinen toimilaite joka muodostaa lineaarisen momentin ulostulon 17 Nm:stä aina 3300 Nm:n asti. Toimilaitteita on saatavilla sekä kaksitoimisia että jousipalautteisia malleja.

Modulaarinen “scotch yoke” tyyppinen pneumaattinen toimilaite. Saatavana sekä kaksitoimisina että jousipalautteisina malleina. Uudenaikaisen rakenteen ansiosta toimilaitteen ulkomitat ovat varsin pienet verrattuna suureen ulostulomomenttiin. Toimii myös hyvin alhaisilla paineilla. Toimilaitteen runkokokoja on neljä ja rungon materiaali on valurauta. Toimilaitteen terässylinterit ovat nikkelipinnoitetut.

Haponkestävät pneumaattiset toimilaitteet ovat tulleet Rotorkin tuoteperheeseen.

Rotork Sweden (Remote Control) valmistaa myös erikoistoimilaitteita laivateollisuuden sekä muihin hyvin vaativiin kohteisiin.

Rotork LP – lineaariset pneumaattiset toimilaitteet mahdollistavat venttiileiden ja muiden vaativien suurta lineaarivoimaa tarvitsevien laitteiden kalustamisen varmatoimisella tukeva rakenteisella toimilaitteella. LP – sarja soveltuu niin auki – kiinni kuin säätökäyttösovelluksiin.
  • Facebook
  • Linkedin

Fluidcontrol Oy on perustettu vuonna 1989. Olemme saaneet palvella Suomen teollisuutta jo 20 vuoden ajan.
Asiakaskuntamme koostuu koneenrakentajista, petrokemian-, paperi-, puu-, sellu- ja kemianteollisuudesta yleisesti.
Jalostamo- ja voimalaitostekniikka on meille tärkeä osaamisen alue. Fluidcontrol Oy tarjoaa Suomen kattavimman toimilaitevalikoiman, joten haasta meidät!

REALLY?