Toimilaitteet

Rotork on toimilaiteohjelmamme perusta. Se on maailman suurin toimilaitevalmistaja, joten ohjelmastamme löytyvät toimilaitteet kaikkiin kohteisiin. Haasta meidät niin todistamme sen Teille. Pneumaattiset-, hydrauliset-, sähköiset-, sähköhydrauliset-, toimilaitteet ja tietenkin käsi- ja moottoroitavat vaihteet sekä erikoistoimilaitteet kuten Rotork CVA ja Skilmatic.

Rotorkin lisäksi ohjelmaamme kuuluvat; Bray, WM Regler, Centork, K-Tork, Schischek ja Remote Control.

Kaikkia toimilaitteita voidaan tarvittaessa ohjata erilaisilla väyläratkaisuilla, valintanne mukaisesti. Rotork toimilaitteet soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, joissa vaaditaan luotettavuutta, turvallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja huolettomuutta. Tästä hyvä esimerkki on Rotork IQ-sarja, joka kattaa kaikki vaativatkin olosuhteet.

Turvatoimilaitteet, kuten Rotorkin CVA ja Skilmatic-ohjelmisto mahdollistavat vaikeiden sekä henkilöriskikohteiden turvallisen kalustamisen luotettavilla ja laadukkailla toimilaitteilla.

Viereisestä valikosta löydätte lisätietoja toimilaitteista moneen tarkoitukseen ja kaikkiin tarpeisiinne.

Wiring Diagram Selector E-Learning

Videoita  Rotork Youtube-kanavalla

  • Facebook
  • Linkedin

Fluidcontrol Oy on perustettu vuonna 1989. Olemme saaneet palvella Suomen teollisuutta jo 20 vuoden ajan.
Asiakaskuntamme koostuu koneenrakentajista, petrokemian-, paperi-, puu-, sellu- ja kemianteollisuudesta yleisesti.
Jalostamo- ja voimalaitostekniikka on meille tärkeä osaamisen alue. Fluidcontrol Oy tarjoaa Suomen kattavimman toimilaitevalikoiman, joten haasta meidät!

REALLY?